HRAZÁNKY-SEPEKOV

01.10.2023 14:00
1:3 (0:2)  
Mošanský V. : Koutník M., Hadáček L., Slanina M.
 
 
1. poločas:
16. min.: 0:1 závar na velkém vápně, nedůrazný odkop, pak se míče zmocnil M. Koutník a jeho nepříliš povedená střela do středu branky propadla brankáři pod rukama a došourala se za brankovou čáru.
25. min.: ŽK Havlíček J. za oplácení
29. min ŽK Dvořák L. za řeči
32. min.: 0:2 opět nedůraz na velkém vápně, Staněk J. přešel přes tři domácí, předložil míč L. Hadáčkovi, který z voleje z patnácti metrů napálil míč prudce pod břevno do protipohybu branáře 
 
 
2. poločas
57. min.: ŽK Filipín L. za faul
58. min.: 1:2 pokutový kop nařízený za faul proměnil Mošanský V. střelou po zemi k levé tyči. Brankáře poslal na druhou stranu.
79. min.: 1:3 dvakrát ubráněná akce, dvakrát nedůrazný odkop, míč získali sepekovští a po centru z levé strany se hlavou trefil Slanina M. k pravé tyči
 
 
Hodnocení zápasu
Za krásného slunečného počasí a na tvrdém suchém povrchu se hrál zpočátku vyrovnaný duel bez zakončení. Sepekovské pak dostala na koně hrubá chyba domácího brankáře. Celý zbytek poločasu byli jednoznačně lepší a přidali další gól. Druhý poločas se domácí lehce zvedli, ale do zakončení se nedostávali. Nebezpečnější byl jejich protivník, který měl naopak šancí spoustu. Hrazáneckým se podařilo snížit z penalty za jasný faul, pak měli pár závarů při rohu, ale drama se nekonalo. Dostali zbytečný gól, kdy lehce ztratili míč na vápně a pak se zápas pouze dohrával.
Rozhodčí Tanáč Vladislav pískal velice špatně a nepřesně. Alibisticky veškerou odpovědnost házel na pomezní laiky.
 
 
ŽK: 1:2 
Dvořák L. : Havlíček J., Filipín L.
 
Rohy: 9:10
 
Fauly: 10:12
 
Rozhodčí: Tanáč Vladislav
 
Sestava
Mošanský L., Dvořák L., Mošanský M., Pšeničný Z., Holík R., Mošanský V., Pešek M., Zeman D., Bolek J., Mošanský T., Pešička A.
 
Střídání
Jůza T., Kašpar M., Keřka T.
 
Foto:
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar