Borovany-Hrazánky

28.04.2024 17:00
6:1 (5:0)  
Vlk O. 3x, Sedlatý M., Kováč M., vlastní : Mošanský V.
 
 
1. poločas:
13.min.: 1:0 přihrávka za obranu na levou stranu, odtud přišel prudký polovysoký centr. Hrazánecký obránce ve snaze nepropustit míč před branku si ho nešťastně srazil hrudí do vlastní sítě.
26.min.: 2:0 aut z pravé strany na O. Vlka, ten si míč zpracoval na prsa a přiťukl na velké vápno M. Sedlatému, který se trefil obstřelem na vzdálenější levou tyč.
28.min.: 3:0 opět dlouhý aut na O. Vlka, který tentokrát zakončil sám hlavou z úrovně penalty
34.min.: 4:0 velké sólo Špánka J. přes půl hřiště okolo několika hráčů, předložení míče před poloodkrytou branku na M. Kováče, ten v pohodě zakončuje.
39.min.: 5:0 Vlk O. obral o míč hrazáneckého brankáře při pokusu o kličku ve vápně a nepohrdl darovanou šancí a zamířil do prázdné branky.
 
 
2. poločas
68.min.: 6:0 Centr do vápna na vzdálenější tyč na koho jiného než O. Vlka, ten hlavičkoval vysokým obloukem do protipohybu brankáře a míč zapadl k levé tyči
76.min.: 6:1 Mošanský V. vystihl chybnou rozehrávku domácích a řítil se sám na brankáře, udělal mu kličku, ale byl vychýlen jeho faulem a při zakončení trefil boční síť. Rozhodčí toto vychýlení posoudil jako faul a ukázal na penaltový puntík. Sám Mošanský V. umístil penaltu do pravého horního rohu branky.
 
 
Hodnocení zápasu
Hrazánečtí vyjeli na hřiště lídra soutěže pokusit se překvapit a získat nějaký bod. Brzy se však ukázalo, že na soupeře ani zdaleka nestačí. Už první poločas jim tam napadalo pět gólů a většina úplně zbytečných a nešťastných-vlastní, polovlastní a po dlouhých vhozováních do vápna. Chyběl důraz, pohyb a klid na míči. Přesně tímto byli naopak výrazně přehráváni. Zvláště rozdílový hráč Vlk O. byl k neudržení. Nějaké náznaky ojedinělých šancí hosté měli, ale chyběla kvalita v zakončení. Výsledek byl  zcela zasloužený.
Rozhodčí Pařík Zdeněk pískal nedobře a zmateně. Měl štěstí na pohodový zápas bez výraznějších emocí. 
 
 
ŽK: 0:0
 
Rohy: 7:3
 
Fauly: 4:6
 
Střely: 12:5
 
 
Rozhodčí: Pařík Zdeněk
 
 
Sestava
Hron V., Hanák J., Pšeničný Z., Kovanda J., Dvořák O., Zeman D., Mošanský V., Mošanský T., Mošanský L., Pešek M., Jůza T.
 
 
Střídání
Keřka T., Kainrath P., Němeček J., Pešička J. ml., Pešička Jarmil J., Strachalla D.
 
 
Foto:
 
 
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Marek Kašpar